כאבים בפנים/שרירי לעיסה ולסתות

דיון מתוך פורום  כאב

24/09/2020 | 08:40 | מאת: טל

הכאבים התחילו לאחר ששמו לי 2 כתרים קדמיים בלסת העליונה. הם לא היו נוחים, לאחר מכן הכינו לי כתרים חדשים ולאחר מכן החלפתי רופא שיניים ושמו לי זוג כתרים חדש. שייפו אותם כדי לשנות זווית ושלא ישפשפו לי את השפה התחתונה הפנימית בפה ולא עזר. פיזיותרפיה לשרירי הלעיסה 12 פעמים ושני סוגים של כדורים שהציעו במרפאת פה ולסת- שום דבר לא עזר. מה עושים?

30/09/2020 | 08:43 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, סוג כזה של כאבים מטופל על ידי רופא פה ולסת. במידת הצורך, רופא פה ולסת יכול להפנות למרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב