כאבי שרירים ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  כאב

31/03/2020 | 08:46 | מאת: דלית

שלום רב.הנני בת 52 בריאה ,חוץ ממחלה נפשית.סובלת מזה מספר חודשים מכאבי שרירים ברגליים ובידיים(גם כאבי גב)אין עייפות.הכדורים לא עושים כאבי שרירים.בדיקת דם לזה הייתה תקינה.אורטופד אמר דלקת אך ארקוקסיה לא הועילה. הכאבים יומיומיים מדי פעם ,וקשה לי למצוא תנוחה שתקל עמי .נורופן לא בריא .אילו בדיקות יכולה לעשות ?..ממה קורית התופעה ?ומה בנתיים יעזור לכאב הקשה? תודה מראש.

01/04/2020 | 17:03 | מאת: גלית

מנסיון שלי עם כאבי גב, הם יכולים להגרם מצפיפות עצם נמוכה, אני משתמשת בסידן אמורפי וממש מרוצה, מפחית את דלדול העצם ונספג עד פי 4 , תבררי לגביו...תרגישי טוב

02/04/2020 | 11:47 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מאחר שסיבת ואופי הכאבים לא ברורים, על מנת להחליט על טיפול יש צורך בביצוע בדיקה רפואית ועיון בתוצאות הבדיקות שנעשו עד כה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב