עצה בנוגע לכאבים כרוניים

דיון מתוך פורום  כאב

26/03/2020 | 21:17 | מאת: אנונימי

שלום וברכה, מזה כשנה וחצי שאני סובל מתסמינים שאינם מאפשרים לי לתפקד: עקצוץ-שריפה בקודקוד הראש המלווה כבדות, נוקשות חזקה באזור העורף עם כאב דלקתי עד השכמות והכתפיים, עייפות כרונית, חוסר אנרגיה וירידה בריכוז. פניתי למספר רופאים במהלך התקופה והם טענו כי אלה הם תסמינים של מתח אבל מתסכלת אותי התחושה כי מדובר בהרבה מעבר למתח, אשמח מאוד להמלצה על צורת אבחון שתוביל לטיפול במקור הבעיה.

שלום רב, מהתאור שלך קשה להסיק מסקנות. יכולות להיות סיבות שונות לתחושות ולכאבים. לא ניתן לתת המלצות ללא בדיקה גופנית ויתכן שיש צורך בבדיקות עזר. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב