איך מתמודדים עם הכאב

דיון מתוך פורום  כאב

12/10/2019 | 20:18 | מאת: קרוליין

אני כבר שבועיים עם המצב הזה הכאב אני לא יודעת איך מתמודדים עם כאב אני לוקחת אופטלגין קשה לי מתי כזה דבר מחלים אני עושה טיפולי פיזיותרפיה לפני יומיים עשיתי טיפול ויש לי ריאקציה מהטיפול כמה עד שהכאב הזה יעלם שבוע שלישי יהיה יותר טוב כבר

15/10/2019 | 12:33 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, יש להמשיך טיפול אצל האורתופד. כפי שכתבתי קודם, ברוב המקרים של כאבי גב, הכאב חולף לאחר 3 חודשים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

15/10/2019 | 19:16 | מאת: קרוליין

אני מטופלת אצל רופא בקהילה לפני חודש הוא ראה אותי ובשר את הרגל ואמר שיש החלמה ועכשיו עוד פעם התקף עוד גהנום ויש לי תור לרופא הזה בסוף החודש

מנהלי פורום כאב