שרירים מתוחים באיזור בית החזה

דיון מתוך פורום  כאב

27/09/2019 | 11:04 | מאת: נועה

שלום, לפני כשבוע התחלתי להרגיש שאיזור בית החזה מתוח, שמשהו לא תקין..היה יום אחד ששכבתי לישון ולקחתי את השמכה שהייתה מאחורי והרגשתי לרגע כאב חד וחזק באיזור עצם החזה , לאחר מכן לא כאב לי והלכתי לישון. ישנים עם מזגן בחדר . ביום שני האחרון הרגשתי ממש כאבים באיזור עמוד השדרה העליון, עצם החזה ושרירי החזה. מיום שני ועד היום אני מרגישה כובד ,מתיחה וכאב שבא והולך באיזור שרירי החזה בעיקר בצד שמאל. הייתי אצל רופא משפחה ופעמיים באבחון דחוף, עשו לי א.ק.ג לשלילת אירוע לבבי.. כולל בדיקות דם שיצאו תקינות. הרופאים לא יודעים להגיד מה זה.. אומרים שכנראה מתחתי את השרירים ופשוט לנוח. העניין הוא שאני לא עושה כושר, עובדת בעבודה משרדית מול מחשב 9 שעות ביום.. זה מטריד אותי שכבר שבוע ימים אני מרגישה ככה. מה זה יכול להיות לדעתך ואיך להמשיך ?

07/10/2019 | 09:47 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, תוצאות בדיקה רפואית אמורות לכוון האם מדובר בכאב שמקורו בתוך בית החזה או בשרירים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב