כאבי עצמות בזרועות ובאצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  כאב

16/08/2019 | 09:02 | מאת: שירן

שלום לעתים יש לי כאבי זרועות קלים (בחלקם העליון, קרוב יותר לכתף) כשקמה משינה. הכאב עובר זמן קצר לאחר קימה. תחושה של כאב בעצם. בנוסף אני ישנה משום מה עם אגרופים קפוצים והעצמות באצבעות כואבות לי כשקמה. לכמה דקות. ממה יכול לנבוע הכאב בזרועות ומה אפשר לעשות כדי להתרגל לשחרר את כף היד בלילה? אני בת 47, מתאמנת שלוש פעמים בשבוע, כולל אימון זרועות... לוקחת ויטמין די ו b12 בהמלצת הרופא (בלי קשר לרשום לעיל). תודה

18/08/2019 | 08:19 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, ניתן לנסות לטפל בתופעה זו באמצעות תרופות, לשם כך אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה, אך לפני כן הייתי ממליץ על טיפול התנהגותי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב