כאב בגב שהשליך לי לרגל ימין

דיון מתוך פורום  כאב

29/06/2019 | 16:16 | מאת: קרוליין

אתמול חטפתי כאב פתאומי מהגב לרגל ימין אחרי תקופה מאוד קשה של ריתוק למיטה ובלי חולים פעמיים טיפולי פיזיותרפיה ארוכים עד שהיה לי שיפור עצום לפני חודשיים הליכה בקביים עד יום חמישי חודש מאי הייתי עם קב אחד ואז לאט לאט הקביים ירדו חודש מאי עוד התניידתי עם קביים הייתי אצל רופא אורטופד שנתן לי לקחת וטמינים לעצב המשך 30 ימים לטיפול בעצב היה לי שיפור אדיר ולאט ירדו הקביים המשכתי בטיפולי הפיזיתרופיה המטפל שלי הוריד אותי מפעמיים לשבוע לשבוע אחד כנראה שזאת הייתה טעות ביום רביעי עברתי טיפול אחרי שבועיים שלא עברתי היה קצת קשה הטיפול וביום שישי חטפתי התקף מהגב לרגל בזמן ישיבה בנוחיות עכשיו אני מרותקת למיטה ונולכת עם קביים אני קמה לנוחיות בקושי יש לי כאבים אני לא יכולה להסתובב גיחות קצרות קצרות וזהו מה עושים במצב כזה איך קורה כזה דבר זה יכול להיות מהטיפול ממה כזה דבר אחרי שהרופא אורטפד בדק אותי ואמר שאני בריפוי זה היה לפני חודש והשאלה עם זה מצב זמני וזה יחלים ?

07/07/2019 | 16:01 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מהתיאור לא ברור מה הייתה הסיבה לכאב, האם נעשו בדיקות דימות ומה הממצא שמצא האורתופד. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

07/07/2019 | 16:15 | מאת: קרוליין

כן עשו סיטי חוזר ולא מצאו שום ממצאים המצב נשאר אותו דבר כמו לפני שנתיים והייתי אצל אורטפד לפני חודשיים והוא אמר שאני בתהליך ריפוי ונתן לי וטמינים לעצב למשך 30 יום טריבמין וזהו ואמר שצריך להמשיך בפיזיטרופיה ולא לחזור אליו עכשיו יש לי תור עוד פעם לאורטפד בעוד שבועיים

מנהלי פורום כאב