כאבי כפות רגליים כל הזמן

דיון מתוך פורום  כאב

10/06/2019 | 21:08 | מאת: אייל

שלום לרופאים !! חייב עזרה דחוף .. סובל פלטפוס בשני רגליים .. עם קריסה פנימית . זה גרם לי לכאבי גב וברכיים אני בן 42 ורק בגיל 18 התחלתי לחוש כאב ומאז לא עזרו לי מדרסים ולא כלום . כיום לפני שנה דיברתי על ניתוח . נפגשתי עם מומחים בכף רגל בארץ שהומלץ על ניתוח . אני נורא פוחד ומאידך אני מאוד סובל כפות רגליי כואבות לי כל הזמן ואני מרגיש מוגבל מאוד . במרפאת כאב שלחו אותי למיפוי עצמות אשמח לדעת מה זה אומר ומה עושים לאחר מכן . ומשחה למרוח פעמיים ביום . גם על מדבקות הומלץ אך ללא רוח הרופא המשפחה שלי שלא מרשה לי כי זה ממכר וכU השאלה היא אני מאוד לעזרה והמלצה מה לעשות וכיצד להמשיך הלאה . תודה רבה ולילה טוב

11/06/2019 | 07:56 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מיפוי עצמות אמור להראות האם אין מקור כאבים בעצמות. אני ממליץ להמשיך טיפול במרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב