מרלגיה פרסטטיקה כאבים בירך

דיון מתוך פורום  כאב

05/02/2019 | 19:33 | מאת: אלון

אני סובל מכאבים חזקים בירך שמאל מזה חצי שנה. נבדקתי על ידי נוירולוג שאמר שזה מרלגיה פרסטטיקה ושזה יעבור . בינתיים ניסיתי כמעט הכול כולל פיזיותרפיה ותרופות חזקות כמו טרגין ליריקה ופרקוסט. לא עוזר. האם טיפול של חסימת עצבים פריפריים במרפאת כאב יכולה לעזור לי?

07/02/2019 | 11:27 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לפני החלטה על טיפול יש לבצע בדיקות נוספות ולשלול שמקור הכאב הוא בעמוד השדרה או במפרקים, כגון, פרק הירך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב