כאבים שלא מפסיקים בכלל

דיון מתוך פורום  כאב

20/10/2018 | 00:16 | מאת: רפי

סובל מכאבים איומים מתוצאה של פרצי דיסק וניתוך בברך שלא מחלים אני שותה המון כדורים פרקוסט טרג'ין אוקסיקון גאבאפנטין לא מסוגל יותר עם כל הכדורים האלה אני מטופל בבלינסון בהשתלות לב הייתי גם אצלכם אני ממש על סך יאוש לסיים את הכל בבקשה תעזרו לי ליפני שאני כבר לא יכול יותר

שלום רב, במידה שאתה מטופל במרפאת כאב בבילינסון, תתקשר בבקשה למספר טלפון 9377479, תציג מספר תעודת זהות שלך ושאתה מטופל בהשתלות לב ובקש את עזרת האחיות לגבי תור למרפאה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

29/11/2018 | 17:34 | מאת: דניאל

לצערי התקשרתי הסברתי להם את המצב לצערי אין תורים למרות שהסברתי שאני מטופל שלכם שהמתנתי 4 חודשיים למיפוי העצמות שאתם ביקשתם כבר אין לי כוח יותר לסבול מכאבים

מנהלי פורום כאב