זריקת סטרואידים עקב כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאב

03/07/2018 | 17:04 | מאת: סמדר

שלום בת 73 עם כאבי גב כתוצאה מפריצת דיסק. אחרי זריקות אצל אורטופד, בקרתי במרפאת כאב שם הומלץ על זריקה שניתנת עם הרדמה מקומית, שיש לה תופעות לוואי, צריך להגיע עם מלווה. וגם אין הבטחה שתמיד מצליח וכמה זמן תהיה הקלה.. נשמע די מפחיד.. האם לקחת את הזריקה?לנסות טיפול אחר?

09/07/2018 | 13:31 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ברוב המקרים, כאבי גב הקשורים לפריצת דיסק חולפים תוך 3-4 חודשים. כדי להקל על הכאבים במהלך תקופה זו, מומלץ ליטול תרופות נגד כאבים ובמידת הצורך, לבצע הזרקה אפידוראלית, עליה כבר המליצו לך במרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב