אי נוחות בחזה וכאב נקודתי בזמן תנועת הראש לימין

דיון מתוך פורום  כאב

06/06/2018 | 10:55 | מאת: דימה

במשך שבוע וחצי כאבים בחזה מצד שמאל בעיקר תחושת כאב נקודתית בזמן הזזת הראש לצד ימין תחושת דקירה בזמן נשימה כמו כן יש כאבים בצוואר ובגב בוצעו בדיקות אקו לב צילום ריאות ובדיקות דם ויצאו תקינות לחלוטין בוצעה גם בדיקת ספירומטריה האם יש חשש לבעיה בלב? הכאב בחזה נקודתי ומופיע בעיקר עם תנועת הראש לימין כמו כן יש כאבים בזרועות ותחושת חולשה וכאבי ראש לפעמים

07/06/2018 | 09:27 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, כמו שכתבתי בפנייתך הקודמת, יש להמשיך ולעקוב אחר מצב הלב כדי לשלול שהלב מהווה את מקור הכאב. תיתכן גם סיבה אחרת וקודם כל בעיות בעמוד השדרה, הגורמות ללחץ על שורשי העצבים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב