גירויי שלא עובר כבר שנתיים

דיון מתוך פורום  כאב

05/02/2018 | 15:18 | מאת: ארז

שלום דר . אני לפני שנתיים עברתי דלקת בדרכי השתן ומאז נשאר לי גירוי שלא עובר בקצה הפין כבר שנתיים . עברת אורולגים ורופאי עור ומחלות מין מבחינתם הכול תקין לאחרונה התחיל לי כאב גב ממש קרוב לעצם הזנב פניתי לאורוטופד והוא שלח אותי לסיטי התשובה סיטי בלט דיסק ימניs1 l5 לחץ על השק ובעיקר בשורש ימין הכאבים בגב פסקו ושאלתי אותו עם יש קשר לההרגשה הלא נעימה שיש לי בקצה הפין הגירוי שלא פוסק . ואמר שיכול להיות שיש קשר ושלח אותי למרפאת כאב לעשות הזרקה s1 ימין שאלתי האם יש קשר למה שאני מרגיש בפין ומה זה הזרקה איזה חומר והאם נתקלתם בדבר כזה מנסיון שלכם . תודה ארז

08/02/2018 | 09:48 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי אזור העצבוב, אכן יכול להיות קשר. אם הגירוי יעבור לאחר ההזרקה, זה יכול לאשר את ההשערה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב