כאב עמוק וממושך בכתף ויד שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

10/01/2018 | 20:45 | מאת: יאיר

שלום, מזה כמה חודשים מורגש אצלי כאב פנימי עמוק בכתף שמאל. בדיקת אולטרסאונד של כתף שמאל נמצאה תקינה, בדיקת דם מצאה חוסר בכדוריות דם לבנות. ניתנו לי כדורי ארקוקסיה למשך 10 ימים. לאחר הכדורים הכאב ירד אך כעת, הכאב לא רציף ומתגבר עם השימוש ביד. מדי פעם הכאב מופיע לי אפילו עד כף היד והצד השמאלי של החזה. רופא המשפחה בשלב זה מפנה אותי לפיזיותרפיה. יש לציין שזה לא מרגישים כמו שרירים תפוסים, אלא משהו עמוק ולא קבוע. אילו עוד בדיקות אפשר לעשות ? אני מודאג.

14/01/2018 | 08:36 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מקווה שנעשו בדיקות כגון, א.ק.ג., לשלילה שסיבת הכאב טמונה במצב הלב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

14/01/2018 | 08:40 | מאת: יאיר

לא נעשו, לא הופניתי. אגש אליו שוב

מנהלי פורום כאב