אצבעות שרגישות לכל ללחץ קטן

דיון מתוך פורום  כאב

31/10/2017 | 22:40 | מאת: ארנון

אני בחור בן 27 בריא בדרך כלל. אין לי כף רגל רחבה מהממוצע אך כאשר אני נועל נעליים אני מרגיש לחץ חזק על האצבעות שממש מעקם אותן הצידה ומעוות ומכאיב. אני חייב להסתובב בנעליים שגדולות עליי בהרבה!! כדי שלא יופיע אפילו לחץ קטן על האצבעות ויעוות אותן עוד יותר. בבדיקה אצל אורתופד הוא לא מצא בעיה מיוחדת בכפות הרגלים שלי שאמורה לגרום לתופעה. לכן הוא הפנה אותי לרופא משפחה בכדי לנסות לחקור אילו סיבות עשויות לגורם ולהקרין לרגישות וחולשה זו שמופיעה רק בעצמות אצבעות כפות הרגלים. אם למישהו יש רעיון על מחלה מסוימת או הפרעה בריאותית שעשויה להקרין על חולשה באצבעות הרגלים אשמח לשמוע. תודה

02/11/2017 | 17:33 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, התיאור לא נשמע כבעיה ברגליים. ממליץ לנסות לרכוש נעליים בגזרה רחבה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב