כאבים לברור,,,,,,,,,,,,

דיון מתוך פורום  כאב

14/08/2017 | 15:40 | מאת: שיר

שלום, יש לי nf המתבטא בגידולים ללא שאר התסמינים. יש לי גידולים nf ושוואנומה לאורך עמוד שדרה בחוט ובעצבים, מיזה תקופה יש לי כאבים חזקים. המתחזקים בישיבה, הכאבים באגן וירך ימין ובנוסף פה ושם תחושה של הרדמות הישבן, mri אגן אחרון מלפני עשרה חודשים ובזמנו לא היו כאבים אלו, יש מצב שאחד מהגידולים גדל וגורם ללחץ, כעת הרופא נוירוכירוג אומר שעקב שיש גידולים רבים מרוכזים סביב ובתוח העצבים לא יודעים מי מהם הבעיה וזה מסובך ומסוכן לנתח לכן כעת ממליץ על זריקת בלוק במרפאת כאב. אבל אני דואגת שאולי הזריקה כן תקל על הכאב אבל לא תפתור את הבעיה, כרגע כפי שזה ניראה אכן סיכון לנתח? אם לא אנתח יכול להיות שיתוק או חולשה איזורית? Mri עדכני רלוונטי לעשות? (הדר' אמר שלא) אשמח לדעתך

שלום רב, לגבי זריקה אפשר להחליט רק אחרי בדיקה פיזית ועיון בבדיקות הדמיה. זריקה יכולה להקל על הכאב. החלטה לגבי MRI מתבססת אך ורק על המצב הקליני. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב