כאבי גב תחתון חזקים מאוד

דיון מתוך פורום  כאב

15/05/2017 | 13:39 | מאת: דפנה

יש לי כאבי גב תחתון חזקים מאוד שמקרינים לרגל. הם ממש מזכירים כאבי צירים אבל אני ממש לא בהריון. זה קרה לי בעבר לפני שנתיים וכל הבדיקות האפשריות שעשיתי יצאו תקינות. זה ממש כואב ואדוויל או אופטלגין לא עוזר.

21/05/2017 | 15:25 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שהכאבים לא חולפים יש להיבדק על ידי רופא כדי להחליט על בדיקות נוספות, כגון, רנטגן, CT. בהתאם לתוצאות תתקבל החלטה על אמצעי טיפול. הסיבה השכיחה ביותר היא בעיות בדיסק הבין-חולייתי ויש צורך בטיפול נגד כאבים במהלך עד 3-4 חודשים עד הרגעת התהליך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב