כאבים בבטן התחתונה ובמותן

דיון מתוך פורום  כאב

11/04/2017 | 14:51 | מאת: פרטי

היי , כבר 4 ימים שאני סובלת מכאבים בבטן התחתונה עם התקפים חדים של כאב מידי פעם בנוסף יש לי כאבים בגב ובמותן הימנית והתגברות בכאב בעת מתן שתן.. עשיתי בדיקת דם ושתן אך הכל יצא תקין האם ישנו סיכוי לאבנים בכליות?

13/04/2017 | 13:58 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אם בדיקת השתן תקינה לחלוטין, כנראה שהאבחנה היא לא אבנים בכליות. יתכן שהכאבים נובעים מהגב, אך חשוב שהרופא יבדוק את הבטן ויחליט על צורך בבדיקות נוספות. ברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב