תופעות לוואי לבוטרנס

דיון מתוך פורום  כאב

27/03/2017 | 20:28 | מאת: ליאת

שלום. אני סובלת מכאב כרוני עקב, תאונת דרכים עם פריצת דיסק ושינויים ניוונים בעמוד שדרה. אני מטופלת שנתיים בקאנביס רפואי במינון נמוך, וסובלת מתופעות לוואי של הפרעות בזכרון, בחודשיים האחרונים החמרה של הכאבים, התחלתי בבוטרנס 5 בתוספת אוקסיקוד ועליתי ל10, יש הטבה משמעותית בכאבים אבל, תשישות קיצונית, מצב רוח ירוד, עצירות בחילות ואבדן תאבון. אוקסיקונטין מושהה גרם לתופעות לוואי קשות . האם יש אופיוטים אחרים שעשוים להתאים לי יותר? האם אפשר לשלב ים הבוטרנס משהו שיקל על תופעות לוואי?

28/03/2017 | 19:24 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי באמצעות האינטרנט וללא בדיקה רפואית ועיון במסמכים רפואיים. אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב