הפחתת מינון ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/08/2011 | 21:42 | מאת: אודי

אני מאובחן כחיזופרן שלילי לקחתי מינון של 325 וייש לי יררר רוק ולפני כן הייה לי התקף אפילפתי בגלל הלפונקס לפני כן מעולם לא היי לי אני כרגע בהפחתת הכדור ב25 מג ועוד צעט יורידו לי ל50 מג פחות האים התופעו לוואי יפחתו אני לוקח את הלפונקס לפחות שנתיים ואני מרגיש טוב מה אתה אומר?

11/08/2011 | 13:23 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום וסליחה על העכוב בתשובה, הייתי במילואים. מובן שהפחתה של המינון של הלפונקס גם תפחית את תופעות הלוואי שכוללות אצלך ריור יתר והתקף אפילפטי. צריך לבצע את הפחתת המינון בזהירות ובהדרגה על מנת שלא תהיה החמרה נפשית. ניתן גם להוסיף תכשיר נגד הריור (כגון קלונידין). יש להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה. ד"ר אהוד ססר.

11/08/2011 | 22:15 | מאת: אודי

תודה על תשובתך שכחתי להגיד שאני מאוד עייף האים הפחטה של הלפונקס ל275 מ"ג תעזור לי לפחות עייפות והאים לקחת חצי ביום יחצי בליילה יותר טוב או הכל בליילה

מנהל פורום סכיזופרניה