ביטוח בריאות לחולה סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/08/2016 | 00:42 | מאת: דוד

שלום, אני מוגדר כחולה סכיזופרניה עם התפרצות חד פעמית לפני כשמונה שנים. מטופל ב5מג זפרקסיה ליום. ללא בעיות גופניות. כשניסיתי לרכוש ביטוח בריאות פרטי נתקלתי בסרוב. מה ניתן לעשות ? תודה מראש

05/08/2016 | 21:10 | מאת: החוקר

התרף חד חריף חד פעמי שכולל אפילו מחשבות שווא ודמיון ופארנויה שינו מהווה הגדרה של אדם כחולה בסכיזופרניה. לעיתים זה תוצאה של מצב דחק חמור. או אפילו שימוש בסם קל של אדם בעל רגישות לחומרים. אם זה היה חד פעמי אולי תתייעץ להפסקת התרופה בכלל ותצא מההגדרה בזו. בהצלחה

בדרך כלל בביטוח בריאות פרטי כל מחלה שהיתה קיימת לפני תחילת הביטוח לא מכוסה, מה שנקרה "החרגה". כלומר אתה יכול לרכוש ביטוח שלא כולל מחלות נפש. נסה חברת ביטוח אחרת.

מנהל פורום סכיזופרניה