שינה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/01/2014 | 19:37 | מאת: מיכל

אני לא ישנה טוב בלילה וניסיתי הרבה כדורי שינה כמו בונדורמין זדורום נקטורנו ועוד וכלום לא עוזר האם מירו יכול לסייע? או איזה כדור אחר? אשמח לקבל תשובה תודה רבה

למירו יש השפעה סדטיבית (מטשטשת) וכאשר נבדק באנשים עם דיכאון שיפר את זמן הכניסה לשינה ורצף ויעילות השינה. יש תרופות רבות לא מהקבוצה שפירטת (בנזודיאזפינים ו-Z drugs) שיכולות לעזור להפרעה שינה, תרופות אלו בדרך כלל נרשמות ע"י פסיכיאטר ולא ע"י רופא משפחה. כדי לתת המלצה על טיפול תרופתי יש צורך בבדיקה פסיכיאטרית.

מנהל פורום סכיזופרניה