פחד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/11/2013 | 16:08 | מאת: רותם

שלום, אני נוטלת כמעט שנתיים סרוקסט ונראה לי שבחודשיים האחרונים אני מרגישה שאני מתחילה להיות חולת סכיזופרניה קראתי באינטרנט שחולים כאלה אסור להם לקחת תרופות ssri עכשיו אני מפחדת להמשיך לקחת את הכדורים שלא יהיה לי התקף פסיכוטי.מה עצה?

אם את חוששת שמצבך הנפשי החמיר כדאי לפנות בהקדם לפסיכיאטר המטפל, לא בהכרח מה שמרגיש לך כסכיזופרניה הוא סכיזופרניה. אנשים עם סכיזופרניה נוטלים SSRI לטיפול בדיכאון בחרדה ולא הוכח שהתרופות גורמות למצב פסיכוטי. אחוז קטן מהאנשים מפתחים מצב מאני עם התרופות.

מנהל פורום סכיזופרניה