ציפרלקס ואין אונות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/07/2012 | 09:18 | מאת: לירון

בעקבות ציפרלקס אני סובל מאין אונות. חוזר ומבקש מהרופא שלי החלפת תרופה לכזו בלי תופעות לוואי, והוא אומר שאין כזה דבר תרופה ללא תופעות לוואי. אני בסך הכל רוצה לחזור לזיין. מה עושים? נ.ב. ויאגרה וסיאליס לא הועילו בכלום.

08/07/2012 | 20:38 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. א) זה פורום סכיזופרניה. ב) יש לשמור על שפה נקיה בפורום (אין שום דבר רע בלהשתמש במונח "יחס מין"). ג) יש תרופות נוגדות דכאון מקבוצות אחרות שלא גורמות לתופעות לוואי מיניות כמו ציפרלקס, כולל בין השאר וולבוטרין, רמרון, בונסרין, אדרונקס ועוד. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה