מחשבות שמפרות את שלוותי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/04/2017 | 03:36 | מאת: סכיזופרניה פראנואידית

שלום אני סובלת מסכיזופרני פראנואידית. לפני חצי שנה הייתי בהתקף פסיכוטי ואישפוז. נתנו לי שם פראפנן ודפלפט. המצב היה טוב יותר אך עליתי ב20 קילו. הפסיכיאטרית החליפה לי את הכדור ללמיקטל שהוא פחות משמין. מאז אני מקפידה על ספורט ואכילה נכונה..ואין לי התקפי רעב כמו שהיו לפני כן. אבל, יש לי מחשבות שמטרידות אותי..אני חושבת כול הזמן על הפסיכוזה שהייתה לי ועל האנשים שיצרתי איתם קשר ואיך שהתנהגתי ומרגישה רגשות אשמה וצער וחושבת שעכשיו הם מדברים וצוחקים עלי בעקבות מה שהיה.. המחשבות על כך כול הזמן בראש שלי. אפשר עצה?

כדי להמליץ על טיפול תרופתי יש צורך בבדיקה, קשה לדעת ללא בדיקה באלו מחשבות מדובר ומה הטיפול הטוב ביותר. כדאי לחזור לרופאה המטפלת ולהתייעץ איתה.

05/04/2017 | 13:49 | מאת: נתי

בתור סכיזופרנית את יכולה לנסות לתאר לי מה עובר לך בראש אובחנו אצלי חרדות ומחשבות אובסססיות אבל אני חושב שיש לי סכיזופרניה

מנהל פורום סכיזופרניה