שאלה לגבי העיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

02/08/2010 | 22:33 | מאת: גילי

שלום כמה זמן אורך ניתוח לייזר, מבחינת האופטומטריסט הבודק -הבדיקו תראייה עמצן לווא דווקא הבדיקה עלידי המנתח, והאים הבדיקות נעשות עלידי האופטומטריסט בלבד או עי הרופא המנתח? כמו כן האופטומטריסט0האים מורשה ומוכשר להשתמש במכשור הלייזר ובמכונות בברכה, גיל

04/08/2010 | 11:45 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום גילי, ניתוח לייזר עצמו אורך עד 15 שניות. כל הפרוצדורה, כולל ההסבר, ההשכבה וכד' יכולה להימשך, ל- 2 עיניים, כ- 7 דקות. בדיקות ההתאמה נעשות ע"י הרופא המנתח והאופטומטריסט ואורכות כשעה וחצי. באופן כללי, אין הרבה אופטומטרסטים מורשים המוסמכים גם כטכנאי לייזר. במקום בו אני עובד יש.

09/08/2010 | 14:49 | מאת: גילי

שלום דוקטור מצליח, מבחינת אופטומטריסט מוסמך, במה מתבטאת ההכשרה שלו? מה הוא עושה פרט לבדיקות ההתאמה?האים משתתף בניתוח ולאחר ניתוח חוץ מלפני הניתוח?מהו תפקידו? בברכה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר