אופטומטריסט מסייע לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

31/07/2010 | 20:57 | מאת: שמרית כץ

שלום ד"ר מצליח רציתי לשאול בדבר ניתוחי ראיה, מה תפקיד האופטומטריסט שמסייע ניתוחי לייזר אצלכם בחברה, למה בנוסף למנתח שהוא גם הרופא מן הסתם-דרוש גם אופטומטריסט? בנוסף לכך מתעניינת לשאול האים ידוע לך לגבי אמריקן לייזר ראשלצ",מיהם הרופאים,מיהם האופטומטריסטים המסייעים(כמה או אחד?) האים טובים או שכדאי להגיע לסניף אחר למי שצריך, ושאלה אחרונה-המליצו עלייך ועל ד"ר כהן,עלייך קראתי פה באודות,מיהו ד"ר כהן,האים מכיר,האים עובד איתך, בברכה, שמרית

04/08/2010 | 11:59 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום שמרית, האופטומטריסיטים אצלנו מבצעים בדיקות ראיה (מספר) ואף מוסמכים כטכנאי לייזר ומסייעים בזמן הניתוח. כל הרופאים עימם אני עובד באמריקן לייזר הם מצויינים. ניתן להגיע לכל סניף בו אנו מבצעים בדיקות התאמה ללא חשש. איני חושב שזה נכון לפרט כאן את שמות כל הרופאים והאופטומטריסטים שעובדים ברשת או בסניף ראשון לציון. בכל מקרה, כולם מוסמכים, מקצועיים ומנוסים. באמריקן לייזר, כיום, לא עובד דר' כהן. איני יודע למי בדיוק את מתכוונת (גם כי לא השארת שם פרטי).

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר