הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

28/07/2010 | 22:53 | מאת: דן

שלום ד"ר. יש לי מספר 8 בשמאל ו 7.5 עם צילינדר 0.75 בימין. עובי הקרנית כ 540 מיקרון.לאיזה סוג ניתוח אני מתאים והאם אגיע ל6:6 ? בנוסף האם בשיטת חיתוך ע"י לייזר(אינטרלאסיק) ניתן לנתח גם אנשים עם קרנית דקה? תודה רבה.

29/07/2010 | 17:07 | מאת: ד"ר מצליח טייב

דן שלום, הנתונים שציינת הינם טובים אך אינם מספיקים לצורך קבלת החלטה על השיטה שתתאים לך. לפי הנתונים האלה נראה שאתה מתאים ל- 2 השיטות. לגבי איכות הראייה לבסוף, קשה לי לומר בלי לראות את הנתונים האישיים שלך ולראות מה פוטנציאל הראייה האישי שלך. באופן עקרוני לקרנית בעובי הקטן מ- 500 מיקרון אינני מבצע ניתוח הכולל חיתוך הקרנית.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר