בדיקת התאמה הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

08/06/2010 | 14:33 | מאת: ריקי

עשיתי בדיקת התאמה לפני כ5 שנים להסרת משקפיים בלייזר, ואמרו לי שאיני מתאים כיוון שהקרנית שלי דקה מידי לניתוח. האם התחדש משהו בתחום? האם עדיין משתמשים בחיתוך קרנית בניתוח,ולכן אינו מומלץ לבעלי קרנית דקה, או שכיום שיטות חדישות יותר עושות את הטיפול רלוונטי גם לגביי? תודה רבה

08/06/2010 | 17:16 | מאת: ד"ר מצליח טייב

ריקי שלום, רבות השתנה ב- 5 השנים האחרונות. ההתקדמות הטכנולוגית והידע הרב שהצטבר מאפשר לנתח גם בעלי קרנית דקה. במקרים כאלו חשיבות רבה יותר מיוחסת למספר ולגיל. באופן עקרוני, קרנית דקה אינה מהווה סיבה לפסילת ניתוח, אם זאת, יש לבצע בדיקות התאמה מקיפות, כי ישנם עוד פרמטרים חשובים. ממליץ לך לבצע בדיקת התאמה מקיפה חוזרת באחד המכונים המובילים.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר