הסרת משקפיים בלייזר פעם שנייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

17/07/2010 | 10:46 | מאת: אריאל

בגיל 20 עם מספר מינוס 4.5 עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , בcare שלוש שנים הראייה היתה שש שש ואחר כך הראייה התחילה להידרדר היום אחרי 6 שנים יש לי 2- ואני שוב לובש משקפיים , עדשות מגע אני לא יכול לשים ומשקפיים באמת לא מתחשק לי לשים שוב , אז הברירה היחידה שלי זה לעשות ניתוח חוזר , הלכתי למרפאה הם אמרו לי שמצב הקרנית טוב מאוד ואין בעייה לעשות שוב ניתוח , אבל הם רוצים שאני יהיה במעקב שנה כדי לראות שהמספר לא עולה . השאלות שלי : האם יש אפשרות שגם אחרי ניתוח פעם שנייה המספר שוב ייעלה לי וזה בעצם לא משנה אם אני ייעשה שוב זה תמיד יחזור ? אני קצת סובל מסינוור קל בלילה האם זה יכול להחמיר ? האם מבחינה בריאותית אין סכנה לעשות שוב , אפילו שלפי מה שהם אומרים הקרנית שלי עבה ? בשביל מה הם רוצים שאני יהיה במעקב הרי ברור שהמספר ימשיך לעלות ??

21/07/2010 | 18:06 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום אריאל, הסיבה שרוצים שתהיה במעקב קשורה לגילך (שכן בגילאים צעירים יותר המספר נוטה להיות לא יציב) ולרצון שהניתוח החוזר שתבצע אכן יהיה האחרון. אין זה וודאי שמספרך ימשיך לעלות לאחר הניתוח השני. הסיכוי שהמספר יעלה אחרי ניתוח שני, במידה ואתה אכן מתאים לניתוח חוזר, נמוך. במידה ואתה אכן מתאים לניתוח חוזר אין סכנה בריאותית. סינוור הלילה ממנו אתה סובל לא אמור להחמיר בגלל ניתוח חוזר.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר