עין עצלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

07/07/2010 | 21:56 | מאת: אורי

שלום. יש לי עין עצלה (ימנית) שמספרה 9, בגיל 3 עברתי ניתוח קטרקט על אותה עין וכיום אני בן 19. מספרה של העין השמאלית שלי זה 2 וחצי אם אני לא טועה, קיים צילינדר בשני העיניים. 1.האם אני יכול לעשות הסרת משקפיים? 2.האם אני יכול לשפר את איכות/ חדות הראיה שלי בשני העיניים או לפחות באחת מהם? 3. האם יש אלטרנטיבה לטיפול של הסרת משקפיים בליזר למצבים כמו שלי?. בתודה מראש.

08/07/2010 | 13:32 | מאת: ד"ר מצליח טייב

אורי שלום, אין אלטרנטיבה למצב שאתה מתאר. לאחר בדיקות התאמה יסודיות אתה בהחלט יכול להיות מועמד לניתוח. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר