הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

07/07/2010 | 21:27 | מאת: אסתי

שלום, אני מאוד רוצה לעבור ניתוח להסרת משקפיים, אבל פוחדת. בכל אופן השאלה שלי היא האם אפשר לעבור את הניתוח קודם בעין אחת - לראות שהכול בסדר ואין נזקים - ואז (לאחר מס' שבועות) לעבור את הניתוח גם בעין השנייה? לא איכפת לי אם מדובר בהשקעה כספית נוספת. אשמח לתשובה

08/07/2010 | 13:35 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום אסתי, ראשית הרשי לי להרגיע אותך ולומר לך שאין מה לחשוש. הסיכונים והסיבוכים קטנים מאוד ונדירים. שנית, האפשרות שאת מציעה אפשרית במידה וההפרש בין המספר בעין שתנותח לעין שלא תנותח לא יעלה על 3.5. במקרה של הפרש גדול עלול להיווצר נזק לעין שלא נותחה. בכל מקרה, מחקרים רבים כיום מראים כי אין צורך בניתוח עין אחת בכל פעם. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר