לייזר בעין עצלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

25/03/2015 | 20:03 | מאת: אריאל

מספרי בעין הוא 6.5+ והחדות היא 6/20 . האם ניתן לבצע ניתוח לייזר במצב הזה?

30/03/2015 | 01:09 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום אריאל עקרונית ניתן לטפל בעין עם מספר כזה, אלא שחדות הראייה שתושג לאחר הניתוח תהיה דומה לזו המושגת עם משקפיים, כלומר, סביב 6/20. מטרת הטיפול בלייזר הוא לפטור את המטופל מהתלות במשקפיים. אם אתה מרכיב משקפיים בגלל המספר הזה סביר להניח שלא תצטרך משקפיים לאחר הניתוח. לעומת זאת אם בעין השניה ראייתך טובה משמעותית, לא בטוח שתרגיש את בהבדל בראייה. מה עוד שאם אתה זקוק לתיקון גם בעין הטובה טיפול כזה בד"כ אינו מקובל. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר