כפל ראייה אחרי ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/03/2015 | 15:58 | מאת: טל

שלום, אני עברתי ניתוח לאסיק לפני כשבעה חודשים. מאז אני סובלת מכל מיני תופעות לוואי, במיוחד מראייה כפולה ומפיזור של מקורות אור (starbursting) (במיוחד בשעות הלילה). הראייה הכפולה מתבטה ככה שאני רואה מן צללים לדוגמה בכתוביות בטלויזיה. כמו כן, כל מיני כתוביות מאורות ברחוב נמרחים בשעות הלילה. קראתי באינטרנט שלתופעה הזאת קוראים ghosting. זה מאוד מאוד מפריע, במיוחד בנהיגה בלילה או בראיית סרט. הרופא המנתח אומר שהתופעה אמורה לעבור עם הזמן ושהטופוגרפיה שלי נראת בסדר, אך התופעות עדיין קיימים ואני פשוט מייואשת ומתוסכלת ומפחדת שהתופעות יישארו לצמיתות. איכות החיים שלי ירדה לאחר הניתוח ללא ספק... אז רציתי לשאול:האם מומלץ ללכת לחוות דעת נוספת? מה ניתן לעשות במצב הזה? האם יש עדיין סיכוי שהכל יסתדר מעצמו? האם ניתוח נוסף או עדשות מגע קשות יכולות לעזור? תודה...

לקריאה נוספת והעמקה

שלום טל התופעה שאת מתארת מונעת ממך להנות מהחופש ממשקפיים החל משעות הערב ובמיוחד כאשר את מחוץ לבית. יש עדין סיכוי טוב שהתופעה תעלם בחודשים הקרובים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

31/03/2015 | 11:14 | מאת: טל

אפשר לבוא אלייך לחוות דעת שנייה? כמה יעלה לי הביקור?

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר