רטטינס פיגמנטוזה , עיוורן לילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

18/02/2015 | 03:55 | מאת: איציק

שלום קוראים לי איציק ולפני כשנה גיליתי שיש לי רטיניטיס פיגמנטוזה , מי שמודע למחלה הזאת מודע ומי שלא אני יסביר . המחלה הזו היא מחלה ברשתית העין שגורמת לאיבוד שדה הראייה ולעיורוון ליילי זאת אומרת שבלילה אני לא רואה כלום אבל ממש כלום ורציתי לדעת אם ניתוח להחלפת קרנית יכול להיות פתרון הולם וסופי למילה ?

18/02/2015 | 03:58 | מאת: איציק

22/02/2015 | 23:46 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום איציק מחקר רב מושקע בהבנת התהליכים שגורמים למחלה ולטיפולים שיחיזירו את הראייה שאבדה אך עדין אין תרופה או ניתוח שהוכחו כיעילים אבל יש בהחלט תיקווה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר