ניתוח לייזר לעין עצלה מלידה (6/20)

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/02/2015 | 09:30 | מאת: טובה אריאלי

האם קיימת אפשרות והאם מומלץ לטפל בעין עצלה מילדות (6/20) עם טיפה פזילה כדי לתקן את איכות הראיה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום טובה בלייזר ניתן לתקן את האופטיקה של העין, כך שלא תזדקקי למשקפיים. במידה והעין עצלה, וחדות הראייה המקסימלית היא 6/20 עם תיקון אופטי מלא לא ניתן יהיה לשפר את הראייה בלייזר מעבר לחדות הזו. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר