מעלות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

13/02/2015 | 16:45 | מאת: 0502110100

עיין ימנית עצלה זה עשרות שנים אני מרכיב עדשות קשות למעלה מ 30 שנה -10 עין שמאל 2.75 אני בן 70 נשלת השאלה אם אני מתאים לניתוח .אני רוצה לציין שאני סכרתי מאוזן עם כדורים תודה משה

17/02/2015 | 00:14 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום משה אני מבין שיש לך בעין אחת 10- ובשניה 2.75-. את זה ניתן לתקן בלייזר. אבל האם בעין שיש לך 10- עם התיקון המלא והמדויק אתה יכול להגיע לראייה טובה? במידה וכן הניתוח יכול להתאים לך. אם יש לך ספק אתה מוזמן לבדיקת התאמה במהלכה נוכל לדעת מה פוטנציאל הראייה שלך בעין החלשה. צור איתנו קשר. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר