התאמה לניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

12/02/2015 | 17:51 | מאת: משה

שלום אני בן 68 מרכיב משקפי מולטיפוקל הרבה שנים. האם לאחר הניתוח אני לא אשתמש במשקפיים כלל? האם בשל גילי אני מתאים? מה העלות? תודה

17/02/2015 | 00:02 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום משה לאחר ניתוח בשיטת iQ שאותו אני מבצע, תוכל לראות היטב ללא משקפיים גם למרחק וגם לקרוב. גילך בהחלט מתאים לטיפול. אני מבצע את הטיפול בהצלחה גם בבני שבעים ושמונים. צור איתנו קשר. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר