רתיעה מנגיעה בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

10/02/2015 | 23:57 | מאת: מיטל

שלוםאני בת 27 מרכיבה משקפיים מגיל 5 יש לי 1.75 ו2 (בערך) וצילינדר בשתי העיניים. אני חושבת לעשות ניתוח לייזר להסרת המשקפים, אבל יש לי בעיה שאני לא יכולה שיגעו לי בעין- אני מתוך רפלקס: ממצמצת, מזיזה אתהרופא, דומעת. אשמח לדעת האם למרות זאת ניתן לעשות את הניתוח (כי הבנתי שהוא ללא הרדמה???) *האם מותר לקחת רסקיו לפני הנבדיקת התאמה, והניתוח? תודה רבה!

16/02/2015 | 23:51 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום מיטל התגובה יכולה להקשות על הבדיקה - אבל נתגבר. היא גם תקשה מעט על קבוע המכשיר ששומר את העין פתוחה במהלך הניתוח אבל לאחר מכן תוכלי לעבור את הניתוח בשלום. כל דבר שאת מכירה כמקל על החרדה שלך יכול לעזור. צרי איתנו קשר. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר