לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

07/02/2015 | 20:30 | מאת: יעל

שלום, הבנתי כשיש יובש בעיניים לא ניתו לעשות לייזר. האם עדשות מגע גורמות ליובש בעיניים ואז לא ניתן? האם יובש בעיניים זה בר חלוף? מה הסיבה ליובש? שאלה נוסםת: איך לייזר פותר את בעיית הצילינדר? הבנתישצילנדר נובע בגלל שבירת האור על הקרנית בצורה לא אחידה?

16/02/2015 | 22:34 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום יעל יובש בעיניים עקב שימוש בעדשות מגע בד"כ חולף עם הפסקת השימוש בעדשות. הלייזר מלטש את הקרנית וניתן לתקן בעזרתו גם צילנדר בצורה מדויקת. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

22/02/2015 | 19:30 | מאת: יעל

זה אומר שמתאימה רק שיטה אחת לניתוח? שכחתי איך קוראים לשיטה שמלטשים את הקרנית

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר