עם יובש בעיינים רצוי לעשות הסרת משקפיים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

10/08/2014 | 16:10 | מאת: אבי

שלום לך בשנה האחורנה אני סובל מיובש בעיינים אני משתמש באופן יומיומי בסיסטיין (טיפות עיינים) האם ניתן לבצע את הניתוח או שזה רק יחמיר לי ויכול להגרם נזק תודה

26/12/2014 | 16:36 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום אבי שמי דר ונדר ואני מהיום המנהל של הפורום. אכן לא מומלץ לעבור טיפול להסרת משקפיים כאשר יש יובש בעיניים. כדאי מאד לבדוק מדוע אתה סובל מיובש, שכן יתכן וניתן לפטור את הבעיה. זה בפני עצמו ישפר את איכות חייך, ואחכ תוכל לעבור את הטיפול ולהפטר מהמשקפיים. במידה ואתה מעוניין צור איתנו קשר. ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

27/12/2014 | 16:13 | מאת: אבי

2 רופאים שונים אמרו שזה לא נובע ממשהו מיוחד וזה די נפוץ , נתנו להשתמש בססיטין וזהו

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר