שימוש בטיפות לאחר ניתוח תוך כדי קבלת גרדסיל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

05/08/2014 | 01:52 | מאת: שרון

שלום ד"ר דוד בן ניסן, עשיתי הסרת משקפים בלייזר בשיטת lasek לפני שלוש שבועות ואני אמורה לקבל בימים הקרובים את המנה השניה של חיסון הגרדסיל נגד סרטן צוואר הרחם, אני בת 24. 1.האם קבלת החיסון גרדסיל בו זמנית עם נטילת ויגמוקס+סטרודקס+סיסטיין+ויטמין c יכולה לגרום למנת יתר של תרופות או להזיק לי? 2.האם הגרדסיל פוגע בהחלמה מהlasek או בפעילות של הטיפות עיניים? או להפך-האם טיפות העיניים פוגעות בהשפעת הגרדסיל?

26/12/2014 | 15:58 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום שרון שמי דר ונדר ואני מהיום המנהל של הפורום. אני מניח שכבר קבלת את החיסון והכל הסדר, וגם החלמת כבר מהניתוח וראייתך טובה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר