שנה וחצי לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

30/07/2014 | 14:08 | מאת: אלעד

שלום ד"ר לפני כשנתיים ביצעתי ניתוח לייזר, בשיטת intralasik לאחרונה מזה זמן מה שעין שמאל שלי אדמומית בעיקר בחלק בחיצוני של הלבן, קרוב לאישון. בנוסף אני מרגיש שהראייה שלי בעין הזו היא שונה מעין ימין, העין מתעייפת מהר ואני רואה בה מטושטש בשעות הלילה ובאופן כללי פחות טוב מעין ימין, העין מתעייפת מהר. מאז הניתוח אני ממשיך עד היום עם טיפות של viscotears מדי פעם כי אני מרגיש שזה קצת עוזר לי , אך ללא שום המלצה או משהו. בעבר שבאתי לביקורת של חודש לאחר הניתוח הרופא אמר לי שיש לי יובש בעין, ולכן אני חושב שזה משהו שמלווה אותי עד היום. רציתי לדעת אם מדובר בתופעה מוכרת, האם יש איזושהי תרופה לעין שנועדה גם לטווח הארוך שלאחר הניתוח? תודה רבה

26/12/2014 | 15:54 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום אלעד שמי דר ונדר ואני מהיום המנהל של הפורום. עבר כבר זמן רב מאז ששאלת כך שיתכן והתופעה חלפה. אבל אם אתה עדין סובל מהתופעות שאתה מתאר, עליך לפנות לרופא עיניים לבדיקה כדי לאבחן את הסיבה. אם זה התחיל כשנה וחצי לאחר הטיפול, כנראה שזה אינו קשור לניתוח. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר