לאחר ניתוח lasek

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

14/05/2014 | 12:37 | מאת: דנית

שלום רב, לפני כשבוע עברתי ניתוח lasek. ביומיים האחרונים אני רואה בעין שמאל (בצידה השמאלי כלפי מעלה) מעומעם, מצב זה מופיע מדי פעם ובמיוחד בראייה לצדדים. אני רואה כמו דרך טיפה שיושבת על העין/ראייה בדומה למהלך הניתוח בו נגעו לי בעין והראייה "זזה". אני נתקלת במצב זה במיוחד כאשר ישנו אור חזק בחדר (אך לאו דווקא). ממה מצב זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוציאו לי את העדשות הטיפוליות מהעיניים, הראייה שלי נהייתה בהרבה פחות חדה ובנוסף, אני לעיתים מאבדת פוקוס פתאום והראייה מטשטשת לי, האם מצב זה נורמאלי? תודה מראש ויום טוב.

16/05/2014 | 10:13 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

דנית שלום התיאור שלך תואם למהלך תקין לאחר ניתוח לאחר ציפוי הקרנית מחדש בשכבת התאים העליונה שהוסרה בזמן הניתו יש תהליך החלמה והתאוששות של הקרנית. התאים החדשים מתיישבים עם הזמן בצורה יותר הומוגנית והיובש משתפר אף הוא בהדרגה בתקופה הזאת הראיה אינה יציבה ויש נדידות בחדות הראיה התהליך הדרגתי , טפלי כפי ההוראות של הרופא המנתח , ובסופו של תהליך נהנים מהניתוח בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר