ניתוח עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

27/02/2014 | 18:37 | מאת: דור

בגיל 3 עברתי ניתוח לתיקון פזילה כיום יש לי פזילה רק בעין אחת המספר שלי הוא 4.25 פלוס. ראייה 6/6 . מרכיב משקפיים ועדשות מגע . האם אני יכול לעשות ניתוח להסרת משקפיים עפי המידע הנתון והמצומצם הזה .?

04/03/2014 | 21:33 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

דור שלום על מנת שאוכל להתייחס נכון לשאלה באם הנך מתאים לניתוח אתה חייב לעבור בדיקת התאמה חשוב מאד לדעת באם קיימת פזילה היום ואם כן איזה סוג, מה המספרים הסופיים גם לאחר בדיקה עם הרחבה של האישונים ובדיקה של מיפויי הקרנית המראה שלה ועובייה אני מזמין אותך להיבדק בחינם בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר