צלקת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/02/2014 | 17:37 | מאת: מיכאל

לפני 4 שנים אושפזתי בבית חולים בגלל גורם זר שניכנס לי לעין שמאל ומאז יש לי צלקת, זה מונע ממני לעשות את הניתוח? המספר שלי במשקפיים הוא -4 וחצי ואין לי רקע של מחלות עיניים או דלקות כלשהם.

21/02/2014 | 08:19 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

מיכאל שלום בדרך כלל אין מניעה לעשות ניתוח לייזר משום שצלקת לאחר הוצאת גוף זר הינה קטנה ונקודתית צריך יהיה לקבל החלטה סופית בכפוף לגודל הצלקת עומקה מיקומה על פני הקרנית וכמובן לבדוק האם פוגעת או אינה פוגעת בחדות הראיה אתה מוזמן לבדיקת התאמה בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר