עדשות מגע לשמירה על העיניים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

01/07/2010 | 21:29 | מאת: שרה פרי

שלום הייתי בבדיקות התאמה הן באמריקן לייזר והן ב"עיניים". בשני המכונים נמצאתי מתאימה הן לניתוח החיתוך (על שמותיו השונים) והן לניתוח ה"שיוף" (על שמותיו השונים גם כן). ב"עיניים" הסבירו לי כי לאחר ניתוח הלאסק (שיוף) ישימו לי עדשות מגע 0 כדי לשמור על העיניים מזיהום למשך כשבוע. כמו כן לאחר הניתוח יתנו לי מגיני פלסיק לכיסוי העיניים עד שאגיע לביתי. באמריקן לייזר לא הוזכרו שום מגינים או עדשות מגע. האם תוכל להסביר את ההבדל בגישות? מדוע להבנתך ב"אמריקן לייזר" לא מציעים מגינים ועדשות כחלק מתהליך ההחלמה של העין?

04/07/2010 | 11:45 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום שרה, אין הבדל בגישות. עדשות המגע ומגיני העינים שניתנים בשיטת החיתוך למיניהן מספוקות למטופל גם באמריקן לייזר, כמו בכל העולם. ייתכן והדבר לא הוזכר/צויין, אך אין זה אומר כי הם לא מסופקים. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר