מהו ניתוח הסרת המשקפיים החדיש ביותר ?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

30/06/2010 | 17:09 | מאת: מנחם

ד"ר טייב שלום לך , רציתי לדעת מהו ניתוח הסרת המשקפיים החדיש ביותר ?

04/07/2010 | 11:49 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום מנחם, הניתוח החדשני ביותר הינו ניתוח המשלב 2 סוגי לייזר. הראשון,Femto-segond, המיועד לחיתוך הקרנית בעוד שהשני, כל מרפאה והטכנולוגיה שהיא מחזיקה, המיועד לביצוע אידוי הרקמה. שיטה זו איטית יותר בגלל השימוש ב- 2 לייזרים. בכל מקרה, חשוב לדעת כי בניתוח בשיטת ה- LASIK חשיבות גבוהה יותר להשלכות הניתוח מאשר לדרך חיתוך הקרנית. יש כל הזמן שיפורים קטנים בתחום. דר' מצליח.

04/07/2010 | 11:49 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום מנחם, הניתוח החדשני ביותר הינו ניתוח המשלב 2 סוגי לייזר. הראשון,Femto-segond, המיועד לחיתוך הקרנית בעוד שהשני, כל מרפאה והטכנולוגיה שהיא מחזיקה, המיועד לביצוע אידוי הרקמה. שיטה זו איטית יותר בגלל השימוש ב- 2 לייזרים. בכל מקרה, חשוב לדעת כי בניתוח בשיטת ה- LASIK חשיבות גבוהה יותר להשלכות הניתוח מאשר לדרך חיתוך הקרנית. יש כל הזמן שיפורים קטנים בתחום. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר