ניתוח לייזר במקביל לניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/01/2014 | 18:10 | מאת: יגאל

שלום, אני מיועד לניתוח לתיקון פזילה בסוף פברואר. היום נבדקתי במרפאה ונמצאתי מתאים לניתוח להסרת משקפיים. הייתי מעוניין לדעת, איזה מהניתוחים מומלץ לעשות קודם והאם קיים קשר ביניהם (שאחד יכול להשפיע על השני)? תודה מראש.

22/01/2014 | 16:44 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

יגאל שלום רב עשה קודם ניתוח לתיקון הפזילה ורק עם התייצבות התוצאות כפי שידריכו אותך במרפאת העיניים לאחר הניתוח כדאי יהיה לעבר את הניתוח להסרת משקפיים כמובן לאחר שתעבור מחדש בדיקת התאמה עדכנית בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר