לייזר כושל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/01/2014 | 12:55 | מאת: פהים

לד"ר בן ניסן במקרה שלי שאתה ניתחת לפני כשנה בעין שמאל במהלך כל השנה לא ראיתי ממוקד מול המחשב הכתוביות היו מרוכות היו כאבי ראש ביום בלילה האורות מרצדים,למרות שהגעתי למספר ביקורות והבהרתי לך שאני עדיין לא רואה ממוקד לא קבלתי את התשובות הנכונות, והתאכזבתי מאוד. לאחר בדיקת רופא מומחה פר' ביידנר בדיוק לאחר שנה הומלץ לבצע תיקון חוזר או לחזור למשקפים העדפתי לחזור למשקפים והיום אחרי כחודש, עם מולטיפקול רואים את ההבדל אין מה להשוות- אני רואה ממוקד וזה מה שההיתי אמורה לראות אחרי הניתוח-חבל, שלא לדבר על ההוצאה הכספית הנוספת - אנייודע שאין מצב לתבוע אותכם כי כמובן חותמים על כל הטפסים אבל לפחות שתדע ואולי גם תפרסמו את הלקוחות שלא כל כך הצליח כמוני, אני מציע כאשר אתה מגיע לב"ש תוציא את התיק שלי, אני יודע שאתה רופא אמין שחשוב לו שהלקוח יהיה מרוצה - לא אני. ואולי תזמן אותי לקבל תשובה מקצועית.

15/01/2014 | 18:06 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

פהים שלום אינני זוכר לצערי את המקרה אשמח לבדוק אותך ולתת לך ייעוץ מקצועי ועדכני על מצבך ניתן להגחע אלי לבדיקה במרפאה ברעננה 09-7743592 פתח תקווה 03-6038412 או במרפאות לייזר קומפני ברחוב הנחושת 10 בתל אביב ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר